ESTRENES

NO ET PERDES LES ÚLTIMES NOVETATS

Odoo • Text and Image

De banda a banda del Mediterrani - amb Pep Gimeno "Botifarra"

Teatre Echegarai -  Ontinyent

Fecha: 08/10/2021 | Hora: 22:00

Ja fa uns quans anys que el músic marroquí Ahmed Touzani (nascut a Tànger) va arrivar al Genovés, carregat amb el seu violí, el seu llaüt, la seua veu i el domini de la música popular del seu país. 

Odoo • Text and Image

"Edip" de Bambalina Teatre - Mostra Internacional de Titelles

 Teatre Echegarai - Ontinyent

Fecha: 15/10/2021 | Hora: 20:00

Sòfocles recrea un món on la força del destí s'imposa d'una manera funesta i la grandesa de l'heroi naix de l'afany indestructible per a sobreposar-se i enfrontar-se amb noblesa al que li ve donat sense explicació. Edip és una de les grans creacions dels tràgics grecs que perviuen en l'imaginari de l'home actual de la manera més clara i evocadora, una obra commovedora com cap altra que conserva intacta la seua capacitat per a conduir a l'espectador a un àmbit mític on els homes i els déus interactuen d'una manera misteriosament solidària. Una obra que ens transcendeix i ens connecta amb un sentit mitològic de l'existència que encara hui continua expandint els nostres sentits i aporta una emoció metafísica difícil d'explicar.

Odoo • Text and Image

Donde estés, Camilo Sesto - El Tributo

Teatre Echegarai -  Ontinyent

Fecha: 17/10/2021 | Hora: 19:00

El gran Manu Rodríguez, amb la seua veu prodigiosa, ret homenatge a Camilo Sesto, cantant les seues cançons mes emblemàtiques i conegudes.

Un espectacle produït integrament per Eventime i amb una posada en escena a l'altura d'un dels mes grans. En aquesta ocasió sis músics i dues coristes femenines acompanyaran a Manu Rodríguez i et faran reviure la banda sonora que ens ha deixat com a llegat el gan Camilo Sesto.

Odoo • Text and Image

Regreso al pasado - Los 80/90 - Raúl Antón

 Auditorio Municipal de Aielo de Malferit - Aielo de Malferit

Fecha: 31/10/2021 | Hora: 19:00

El cómico valenciano, Raúl Antón, ha triunfado en las redes sociales gracias a sus vídeos hablando sobre las costumbres de su comunidad autónoma. El precursor del famoso “Hasta luego, Mari Carmen” y del “petao, petao” deleitará al gran público con sus tronchantes historias de vida.

EntradasParaEventos

Esdeveniments passats

Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo